Verkoop kunst

Mariska Mallee

Atelier Mariska Mallee

Het huidige werk van Mariska gaat over haar droom dat de mensheid stopt met uitbuiting van de aarde en er circulaire en duurzame maatschappijen ontstaan die geheel verbonden zijn met de natuur. Zij droomt over een nieuwe manier van leven op aarde: Bewustwording van de mensheid, het delen van kennis, vaardigheden en wetenschap.

Zij schildert de steden in de toekomst of de nieuwe mens met de titel What’s next?

Het gaat van het universum tot het allerkleinste kwantum deeltje. Uitvindingen en innovaties.

Het gaat over de dingen die het blote oog niet meer kan zien. Enorme afstanden van sterrenstelsels tot het allerkleinste leven, de microben en de microbemens.

Het gaat over elkaar nodig hebben en verbonden zijn.

In haar werk ontstaan Escher-achtige beelden met verspringende perspectieven, die de toeschouwer meeneemt in zijn eigen droom en hem laat zien wat hij niet met het (blote) oog kan zien.

Ik probeer bij het maken van mijn kunst  zo veel mogelijk te letten op mijn materialen en niet verspillend en vervuilend te werken. Ik werk o.a. op handgeschept olifantenpoeppapier en hergebruik vaak mijn oude doeken of recycle materialen.

Online verkoop

Een kleine selectie van Mariska’s werk is online te koop via de webshop van Art and Lighting. De komende tijd zal er meer werk aan de webshop toegevoegd worden.